joi, 19 iunie 2014

Sfaturi pentru drumetiile pe munte in familie

Cand planificati o drumetie pe munte cu familia cu siguranta din cauza entuziasmului dinaintea vacantei toti vor spune «da»  oricare ar fi traseul sau locatia propusa numai ca acest lucru nu trebuie luat ca atare ci gandit si dezbatut pentru ca ulterior sa nu apara probleme.

Fiind vorba de o drumetie pe munte luati in considerare capacitatile fizice ale fiecarui membru al familiei si alegeti un traseu in functie de cel mai slab pentru a putea face fata. In caz contrar va trebui ori sa va intoarceti din drum, sa campati inainte de a ajunge la locatie ori sa petreceti pe drum mult mai mult decat planificati.

Deasemenea asigurati va ca fiecare are un bagaj pe care il poate cara fara un efort mare si care contine strictul necesar in materie de haine si mancare fara lucruri in plus care sa-l ingreuneze.

Oricare din aceste intamplari neplacute pot afecta starea generala de spirit ceea ce nu si doreste nimeni, mai ales ca se poate organiza totul perfect dinainte daca acordati atentia potrivita vacantei pe care o planuiti.

Daca o sa calatoriti cu un mijloc de transport personal, autoturim mic, dubita, van, rulota, motocicleta nu uita sa mergeti pe la un service specializat unde sa va verificati anvelopele, rotile, sistemul de directie, sistemul de franare, sistemul de iluminat, sistemul de climatizare, sistemul de suspensie, bateria, lichidele.

Va dorim drum bun si sa aveti o vacanta in familie asa cum ati visat !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu