marți, 6 august 2013

Bucura-te de vacanta in fiecare zi

Cand plecam in vacanta lasam grijile stresante in spate si imbratisam aventura, relaxarea si ceva un pic diferit. Dar daca te uiti cu adevarat la ceea ce faci in vacanta sunt atat de multe lucruri pe care le poti face si acasa, pe toata perioada anului.

Cand stai intr-un hotel sau la o casa de vacanta, o multime de activitati sunt taiate in mod automat din programul tau, acest lucru iti poate lasa mai mult timp liber pentru a incepe o aventura, a doarmi sau petrece timp de calitate cu prietenii. Dar uneori este greu sa iti faci timp pentru vacanta, fie este prea scump sau nu este suficient timp, asa te-ai blocat la domiciliu.
1. Opreste telefonul. Fii  inaccesibil. Nu va faceti griji cu privire la detaliile pe care lasati in urma. Nu raspunde la telefon macar o zi.
2. Relaxeaza-te. Nu fugi masina de spalat vase. Nu te apuca sa faci curat. Cand suntem la domiciliu este prea usor sa umplem timpul cu treburi suplimentare in loc sa ne bucuram de aventura sau sa incearcam ceva nou.

3. Fa ceva nou. Acum ca nu raspunzi la telefon si nu te distrage alta activitate este timpul pentru ceva distractive, uita-te in jurul tau si vezi ce poti face, ceva ce iti place si nu ai mai facut de ceva timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu